Katja Hottinger

Katja Hottinger on Kulinaarisen instituutin omistaja, joka vastaa markkinoinnistamme ja myynnistämme.

Arto Rastas

Arto Rastas – the owner of the Culinary Institute who has been teaching culinary secrets to eager cooks already since 2004. Arto has gained experience from several top restaurants in Helsinki, as well as studying abroad and trying out his skills by competing on the Finnish National Team of chefs, for example. Known also as a restaurateur, this chef has often been awarded on a national and international level. For example, he is the 2005 Young Chef of the World. Arto has several restaurants in Tampere, of which the restaurant Hella & Huone is perhaps the most well-known. Focused on Nordic food, this modern restaurant is among the top Finnish restaurants from one year to the next.

Arto is a versatile visionary of cooking who obtains new ideas, techniques and flavour combinations by travelling all over the world.

Also familiar from several TV shows, this chef is uncompromising on the flavour of food, and orthodox preparation methods. He runs courses in Finnish and English.

Charlotta Stude

Charlotta Stude on aloittanut Helsingin Kulinaarisen Instituutin kouluttajana vuonna 2007. Kokemusta häneltä löytyy myös kokkikurssikouluttajana ennen Kulinaarista Instituuttia. Hyvien raaka-aineiden lisäksi Charlotalle on tärkeää ruuan alkuperä, eettisyys sekä esteettinen esillepano. Ruuanvalmistus ja -nauttiminen tulee olla hauskaa, helppoa sekä sosiaalista, kaikkia aisteja hivelevä kokonaisvaltainen kokemus. Charlotalta opetus onnistuu suomen ja ruotsin lisäksi myös englanninkielellä.

Kim Palhus

Kim Palhus on keittiömestari ja kokenut kouluttaja. Kimillä on monipuolisen ravintola-alan työkokemus aina opettajasta yrittäjään. Kim on saanut oppinsa suomen parhaista ravintoloista sekä huippuravintoloissa mm. ranskassa ja yhdysvalloissa. Työskennellessään ulkomailla Kim sai tutustua ravintolakeittiöihin jo nuorena ja sai jo tuolloin mahdollisuuden kerätä luovuutta sytyttäviä kokemuksia ja mieleenpainuvia makumuistoja eri kulttuureista. Kokkina Kim on monipuolinen ja vakuuttavimmat referenssit on hän koonnut maailman parhaimmista ruokaravintoloista ja ruokakaupungeista.

Kim toimii myös suomen Ny Nordisk Mat lähettiläänä Pohjoismaiden Ny Nordisk Mat-ohjelmassa ja kierää eri puolilla maailmaa esittelemässä suomalaista ja pohjoismaista ruoka- ja juomakulttuuria. Ruoan maku ei pelkästään riitä; sen tulee olla houkuttelevasti tarjolla, siinä on herkullinen tuoksu ja lumoava maku.

Atte Kuuskoski

Aten mielestä ruoan tulee olla rakkaudella valmistettua. Ruoanlaitossa on tärkeä pitää rohkea ja kokeilevainen mieli sekä pieni pilke silmäkulmassa. Virheitä ei tule pelätä, sillä silloinkin oppii uutta. Ruokaa tehdessä tulee maistaa usein, sillä maku on tärkeintä ruoassa. Hyvässä seurassa nautittu ruoka on elämän suurimpia nautintoja. Atte opastaa ruoanlaittoon suomen tai englannin kielellä.

Juha Rissanen

Juha Rissanen on kokkaillut vuodesta 2009 Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa. Juha pyörittää SuklaaTäplä yritystään ja työskentelee Pastry Chefinä. SuklaaTäplä on erikoistunut valmistamaan huippulaatuisia suklaatuotteita sekä tekemään tuotekehitystä ja markkinointia yhteistyössä GoodPieBakeryn kanssa. Hänellä on pitkä kokemus kotimaan huippuravintoloista. Hän on kouluttaunut Ranskassa Valrhonalla ja Ruotsissa Jan Hedhin opissa pastry chefiksi. Hän kuuluu Valrhonan Cercle des Chefs järjestöön. Suomen kokkimaajoukkueessa 2003–2008 ja joukkueen kapteeni pariin otteeseen sekä nuorten kokkien maajoukkueessa Team Manager 2009-2010. Ruuan pitää olla maukasta ja huolella tehtyä sekä antaa wau-elämyksiä. Opetusta vain suomen kielellä.