Meidät löydät niin Helsingistä kuin Lempäälästä.

Helsingissä

Sijaitsemme ydinkeskustassa upeassa jugend-talossa. Auton saat kätevästi pysäköityä Diananpuiston parkkihalliin. Neljä erillistä tilaa mahdollistavat tilaisuuden jakamisen ohjelmallisesti.

Tilamme mahdollistavat tilaisuuden järjestämisen jopa 50 hengelle.

Kokoushuoneeseemme ilmavuutta tuo yli 4 metrin kattokorkeus. Opetuskeittiömme ei ole ravintolakeittiö, vaan tarkoitusta varten tarkoin suunniteltu tyylikäs tila Gaggenau -kodinkonein. Tapahtuma saa myös arvoisensa puitteet salissamme, jossa on upea kaakeliuuni, kasettikatto ja parkettilattia. Et voi olla ihastumatta!

Osoite: Uudenmaankatu 7

Lempäälässä

Villa Hakkari sijaitsee keskustassa n. 20 km Tampereelta, n. 1 ½ tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Viihtyisän ravintolan vieressä kuohuu koski. Kesäisin voit nauttia myös puutarhamme rauhasta. Ravintolassa on useita erikokoisia ja tyyliltään erilaisia tiloja varattavissa kokouksia tai muita yksityistilaisuuksia varten. Kokkikursseilla voit tutustua ammattikokkien maailmaan, sillä kurssit järjestetään ravintolan keittiössä.

Osoite: Kuokkalantie 5, 37550 Lempäälä

www.villahakkari.fi

Voit myös vuokrata tilamme yksityiskäyttöönne!

Upeat tilamme Helsingin ydinkeskustassa soveltuvat myös loistavasti  ruoka-kuvauksille,  tuotelanseerauksille, mainoskuvauksiin ym.