Tilat

Helsingin Kulinaarinen Instituutti

Sijaitsemme ydinkeskustassa upeassa jugend-talossa. Auton saat kätevästi pysäköityä Diananpuiston parkkihalliin. Neljä erillistä tilaa mahdollistavat tilaisuuden jakamisen ohjelmallisesti.

Tilamme mahdollistavat tilaisuuden järjestämisen jopa 50 hengelle.

Kokoushuoneeseemme ilmavuutta tuo yli 4 metrin kattokorkeus. Opetuskeittiömme ei ole ravintolakeittiö, vaan tarkoitusta varten tarkoin suunniteltu tyylikäs tila Gaggenau -kodinkonein. Tapahtuma saa myös arvoisensa puitteet salissamme, jossa on upea kaakeliuuni, kasettikatto ja parkettilattia. Et voi olla ihastumatta!

Upeat tilamme Helsingin ydinkeskustassa soveltuvat myös loistavasti, ruoka-kuvauksille, tuotelanseerauksille, mainoskuvauksiin ym.

Osoite: Uudenmaankatu 7

Villa Hakkari

Villa Hakkari sijaitsee keskustassa n. 20 km Tampereelta, n. 1 ½ tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Viihtyisän ravintolan vieressä kuohuu koski. Kesäisin voit nauttia myös puutarhamme rauhasta. Ravintolassa on useita erikokoisia ja tyyliltään erilaisia tiloja varattavissa kokouksia tai muita yksityistilaisuuksia varten. Kokkikursseilla voit tutustua ammattikokkien maailmaan, sillä kurssit järjestetään ravintolan keittiössä.

Osoite: Kuokkalantie 5, 37550 Lempäälä

www.villahakkari.fi

Upeat tilamme Helsingin ydinkeskustassa soveltuvat myös loistavasti  ruoka-kuvauksille,  tuotelanseerauksille, mainoskuvauksiin ym.

Hintamme sisältää: Kulinaarisen Instituutin keittiötilat ja kahden ruokasalin ja kokoustilan käytön. Työntekijän joka on paikalla tilavarauksen aikana, joka avustaa tiskauksessa sekä siivouksessa ja suorittaa loppusiivouksen.

Maanantai- Lauantai klo 8.00-16.00

700 € / päivä

Mahdolliset lisätunnit sovitaan erikseen niistä veloitamme 150 € / tunti

Maanantai- Lauantai klo 16.00-22.00

950 €  / ilta

Mahdolliset lisätunnit sovitaan erikseen niistä veloitamme 200 € / tunti

Sunnuntai klo 8.00-16.00

1200 €  / päivä

Mahdolliset lisätunnit sovitaan erikseen niistä veloitamme 200 € / tunti

Vietä unohtumaton ilta Helsingin ydin keskustassa upeassa Jugend talossa.

Upea tila on oivallinen vaihtoehto yksityisillallisiin / päivällisiin. Suunnittelemme tilaisuuden toiveidenne mukaan. 

mm. Yrityksen illalliset / lounastilaisuudet, kokoukset, karonkka, häät, ristiäiset, syntymäpäivät ym.  Tilamme soveltuvat erilaisiin juhliin / tapahtumiin.