AVOIMET KOKKAUSKURSSIT

KOKKAUSPAJAT

Kokkauspajoissa käymme reseptit nopeasti läpi ennen kokkailua.

Hinta: 110 € /hlö
Hinta sis.: Opetuksen, reseptit, maistiaiset ja viinilasillisen.
Aloitus: Klo 18.00
Kesto: n. 3 tuntia
Kouluttaja: Arto Rastas, Atte Kuuskoski tai Charlotta Stude

Tutustu tästä avoimiin kokkauspajoihimme

TEEMAKURSSIT

Päivän kestävillä teemakursseilla on syvempi teoriaosuus ennen kokkailua. Reseptiikan lisäksi keittiömestari kertoo lähemmin käsiteltävästä aiheesta.

Hinta: 200,00 € / hlö, ellei toisin mainita
Hinta sis: Aamukahvin, opetuksen, reseptikirjan, alkumaljan,
6 ruokalajin aterian viineineen (ellei toisin mainita), Kulinaarisen Instituutin esiliinan
ja kurssidiplomin.

Aloitus: Klo 10.00, ellei toisin mainita
Kesto: n. 6 tuntia
Paikka: Uudenmaankatu 7 B, 00120 Helsinki

Kouluttaja: Arto Rastas, Atte Kuuskoski tai Charlotta Stude

Tutustu tästä avoimiin teemakursseihimme