KOKKAUSKURSSIT OMALLE RYHMÄLLE

Kokkausjuhlat pidetään upeassa jugend-talossa Helsingin ydinkeskustassa tai ravintolassamme Villa Hakkarissa Lempäälässä noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä helsingistä.

Meillä on kuukausittain vaihtuva edullisempi kurssi sesongin herkuttelumenulla. Voit toki myös kertoa meille toiveistasi ja illan osanottajista, niin teemme sinulle maittavan tarjouksen. Teoriaopetuksen lisäksi esim. neljän ruokalajin kokkausillan hintaan sisältyy juhla-ateria viineineen, reseptivihko ja Helsingin Kulinaarisen Instituutin lainaesiliina. Paikalla on myös tiskaaja-tarjoilija huolehtimassa, että kaikki sujuu.

Kursseja voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Opetus on tilattavissa etukäteen englannin ja ruotsin kielellä.Kokkauksen alkuun voit varata mahtavat kokoustilamme ja tarjoilun tilaisuuteenne.

Teemoja voi olla mm. Suomalaista Kansainvälisesti, Italia, Liekitys, Sushi, Tapas, Thai, Kalamenu, Molekyylimenu, Suklaakurssi ja kurssien teemoja suunnittelemme myös asiakkaiden toiveiden mukaan.
Lähetä tarjouspyyntö

VÄLIMEREN MAIDEN RUOKIA

Parsaa ja yrttikastiketta
***

Bourride

( valkosipulilla ja tähtianiksella maustettu peruna-fenkolisosekeittoa )

***

Gorgonzolalla kuorrutettua häränpihviä ja pippuri-rypälekastiketta

***

Tarte Tatin

SUOMALAISTA KANSAINVÄLISESTI

Porocarpaccio ja mausteista majoneesia

***

Porkkanasosekeittoa ja kirvelikermaa

***

Paistettua siikaa,

sienipyttipannu ja yrtti-voikastiketta

***

Tyrnihyytelöityä valkosuklaatorttua

ITALIA

Tomaatti – basilika – bruschetta

***
Tagliatelle All´amatriciana

( chili-tomaattikastiketta. Pasta valmistetaan itse )

***

Mozzarellalla täytettyjä häränfileekääryleitä ja risottoa

***

Tiramisu

VÄLIMERELLINEN TAPASPÖYTÄ

Peruna-rosmariini crostada

***

Paahdettua kukkakaalia, Taleggiojuustoa, korianteria ja taatelikastiketta

***

Härkäcarpaccio “dukkah”

***

Lammas Kofta, kastanjaa ja sitruunajogurttia

***

Parmesaanilla gratinoitua savoijinkaalia ja rapeaa valkosipulia

***

Omena-aprikoosipiiras, mallaskinuskia ja vanilja crème fraichea

KALA

Ginillä maustettu siikatartarpihvi ja smetana-yrttikastiketta

***

Keitettyä mustajuurta ja mätikastiketta

***

Pinaatilla ja fetajuustolla kuorrutettua kuhaa, yrtti couscous ja zuccinia

***

Tummasuklaatorttua ja marjakastiketta

LIEKITYS

Scampit appelsiinikastikkeella

***

Tattikeittoa

***

Neljän pippurin pihvi

***

Liekitetty omenalehikäinen ja vanilja-rusinakastiketta

MAKUMATKA RANSKAAN

Linnunmaksatoast ja punasipulihilloa

***

Ranskalainen sipulikeitto

***

Kyyhkysenrintaa Savoijin kaalissa ja valkotryffelillä maustettua peruna-selleri pyrettä ja punaviinikastiketta

***

Tarte Tatin

MAKUMATKA AASIAAN

Dumplingseja

– Höyrytetty kana- teriyaki

– Siitakesieni –kaali

– Seesamilla maustettu possu

***

Härkää Yakiniku ja höyrytettyä paksoita

– kookoksella ja korianterilla maustettua cous cousia

***

Sitruunavanukasta, ruusuhunajaa ja marinoituja vadelmia

THAI

TOM YAM GOONG

Katkarapukeittoa sitruunaruoholla ja thai-mausteilla

***

PLA KAO RAD PRIG

Paistettua kuhaa chili- ja tamarind – kastikkeessa

***

GAENG PHED PED YANG

Paahdettua ankkaa punaisessa curryssa

***

Kylmä mangokeitto

tuoreiden hedelmien ja passionhedelmän kera

SUSHI

Miso -keitto

Norimaki (lohi + mäti & kasvis)

Nigiri-sushi (siika,lohi,jättikatkarapu)

Siikasashimi

***

Sabayon -gratinoituja hedelmiä

Vihreää teetä

VIETNAM

Vietnamilaisia kasviskääryleitä

Suola-pippuri rapuja

***

Ga Xao Ca Ot

Chili -sitruunaruohokanaa

Thit rim trung cút Karkkipossua ja viiriäisenmunia

Bimi morning glory

***

Kookosjäätelöä ja suolakaramellikastiketta

Oheisohjelma

HELSINKI

Koe upea hetki suklaan parissa.

Suklaatastingit vetää suklaan ihmeelliseen maailmaan erikoistunut keittiömestari Juha Rissanen.

Suklaatasting à 60 € kesto: 1-1,5 h
Suklaatasting ja pääsette itse valmistamaan 2 kpl suklaatuotteita à 66 € kesto:2-2,5 h

Viinitastingillä on mahtava aloittaa tai päättää kokkauskurssi.

Aihe alueita on paljon: Rypälelajikkeet, tunne kuohut, luomua viinissä, Samppanjat, Ruuan – ja viininyhdistäminen ym. upeita aiheita.
Viinitastingejä pitää erittäin ammattitaitoiset viiniasiantuntijamme.

Kalle Naatula

Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti reilut 10 vuotta. Kokemusta on karttunut niin ravintoloista, viinitiloilta, tapahtumajärjestämisestä kuin media-alalta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinikursseja, työpajoja sekä sisältöjä valmiista kokonaisuuksista räätälöityihin ratkaisuihin. Lisäksi tarjoilijan ja sommelierin keikkatyöt kuuluvat miehen repertuaariin. Kalle tarjoaa osaamisensa viinistä, ruoasta sekä näiden yhdistelmistä kiinnostuneille utelikoille sekä pidemmälle kiitäneille harrastajille. Kalle palvelee ammattitaidolla, omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä tähdäten tunnekokemuksen maksimointiin.

Viinitastingin kesto noin. 1 – 1,5 h

Cocktail koulu MIKA RÄISÄNEN johdolla!

kesto noin. 1 h

Hinta: 360 € + alv+ 15 € / hlö raaka-aineet

Hinta sisältää;  koulutuksen Mika räisäsen johdolla, reseptit ja kahden  eri cocktailin valmistuksen.

Mika Räisänen

Olen työskennellyt asiakkaiden ja cocktailien parissa yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Olen myös moninkertainen showbaarityöskentelyn (flairtending) ja cocktailien valmistuksen Suomen mestari ja myös esiintynyt, sekä kilpaillut ympäri maailmaa.
Ystävällisin terveisin

Cocktail -hetki – Lyhyen opetustuokion jälkeen kurssilaiset valmistavat itsellensä tai toisillensa raikkaan cocktailin

Hinta: 11 € / hlö

”Arvaa mihin tätä keittiövekotinta käytetään” – yksilökilpailu

Hinta: 50 €

Opi eri lautasliinan taittomalleja

Hinta: 50 €

LEMPÄÄLÄ

Kesä

Koskikelluntaa
Piha-alueella voi järjestää mukavaa aktiviteettia
Kesäteatteri jossa voit itse järjestää ohjelmaa tai nauttia kesäteatteri esityksestä
Pihalta alkava Kuokkalan museoraitti tarjoavat elämyksiä kulttuurinälkään.
Grillausdemostraatio isommallekin henkilömäärälle max. 100 henkilöä.
Iltaa voitte myös jatkaa mansikinkammarissa bändin/musiikin tahdittamana.

Talvi

Stand up-komiikkaa
Pelle-show
Lempeätä musisointia harpulla

KOKOUKSET
Villa Hakkarissa voit kurssin alkuun varata veloituksetta omaa aikaa virallista ohjelmaa varten. Koko päivän kokoukset jäjestämme eri kokoisissa kabineteissamme. Kysy lisää kokouspaketeistamme.