Kaikille avoimet kokkauskurssit

Avoimet kokkauskurssit! Meillä kokkaaminen on hauskaa!

Kokkauspajat ja Teemakurssit järjestetään kaikki Helsingissä osoitteessa Uudenmaankatu 7 ellei toisin mainita.
KOKKAUSPAJAT

Kokkauspajoissa käymme reseptit nopeasti läpi ennen kokkailua.

Hinta: 95 € /hlö
Hinta sis.: Opetuksen, reseptit, maistiaiset ja viinilasillisen.
Aloitus: Klo 18.00
Kesto: n. 3 tuntia
Kouluttaja: Arto Rastas tai Charlotta Stude

Napsauta tapahtuman nimeä saadaksesi lisätietoja tai ilmoittautuaksesi tapahtumaan

Tapahtuma Päivämäärä Aika Paikkoja vapaana
Ystävänpäivänä liekitetään kokkauspaja 12.02.2018 18:00-21:00 5
Sushi Kokkauspaja 12.03.2018 18:00-21:00 13
Kulinaarisen Instituutin suosikit kokkauspaja 09.04.2018 18:00-21:00 13
Tapas kokkauspaja 16.04.2018 18:00-21:00 14

TEEMAKURSSIT

Päivän kestävillä teemakursseilla on syvempi teoriaosuus ennen kokkailua. Reseptiikan lisäksi keittiömestari kertoo lähemmin käsiteltävästä aiheesta.

Hinta: 200,00 € / hlö, ellei toisin mainita
Hinta sis: Aamukahvin, opetuksen, reseptikirjan, alkumaljan,
6 ruokalajin aterian viineineen (ellei toisin mainita), Kulinaarisen Instituutin esiliinan
ja kurssidiplomin.

Aloitus: Klo 10.00, ellei toisin mainita
Kesto: n. 6 tuntia
Paikka: Uudenmaankatu 7 B 00120 Helsinki
Huom. 5.5.2017 kastikekokkauskurssi ja 15.09.2017 Suomi 100 vuotis juhlamenuukokkauskurssi järjestetään Ravintola Villa Hakkarissa Lempäälässä Kuokkalantie 5 37550 Lempäälä

Kouluttaja: Arto Rastas, Atte Kuuskoski tai Charlotta Stude

Napsauta tapahtuman nimeä saadaksesi lisätietoja tai ilmoittautuaksesi tapahtumaan

Tapahtuma Päivämäärä Aika Paikkoja vapaana
Kastikekokkauskurssi 10.02.2018 10:00-16:00 15
Mexican Cooking Course 03.03.2018 10:00-16:00 14
Kalakokkauskurssi 17.03.2018 10:00-16:00 11
Italia kokkauskurssi 24.03.2018 10:00-16:00 8
Molekyylikokkauskurssi 14.04.2018 10:00-16:00 4
Ruuan - ja viinin harmonia kokkauskurssi 21.04.2018 10:00-16:00 15
Makkaranvalmistus kokkauskurssi 28.04.2018 10:00-16:00 15