Kaikille avoimet kokkauskurssit

Avoimet kokkauskurssit! Meillä kokkaaminen on hauskaa!

Kokkauspajat ja Teemakurssit järjestetään kaikki Helsingissä osoitteessa Uudenmaankatu 7 ellei toisin mainita.
KOKKAUSPAJAT

Kokkauspajoissa käymme reseptit nopeasti läpi ennen kokkailua.

Hinta: 95 € /hlö
Hinta sis.: Opetuksen, reseptit, maistiaiset ja viinilasillisen.
Aloitus: Klo 18.00
Kesto: n. 3 tuntia
Kouluttaja: Arto Rastas tai Charlotta Stude

Napsauta tapahtuman nimeä saadaksesi lisätietoja tai ilmoittautuaksesi tapahtumaan

Tapahtuma Päivämäärä Aika Paikkoja vapaana
Ystävänpäivänä liekitetään kokkauspaja 11.02.2019 18:00-21:00 9
Korealainen kokkauspaja 04.03.2019 18:00-21:00 11
Sushi kokkauspaja 11.03.2019 18:00-21:00 12
Vietnamilainen kokkauspaja 18.03.2019 18:00-21:00 Ilmoittautuminen päättynyt
Kulinaarisen Instituutin suosikit kokkauspaja 01.04.2019 18:00-21:00 9
Tapaskokkauspaja 08.04.2019 18:00-21:00 14

TEEMAKURSSIT

Päivän kestävillä teemakursseilla on syvempi teoriaosuus ennen kokkailua. Reseptiikan lisäksi keittiömestari kertoo lähemmin käsiteltävästä aiheesta.

Hinta: 200,00 € / hlö, ellei toisin mainita
Hinta sis: Aamukahvin, opetuksen, reseptikirjan, alkumaljan,
6 ruokalajin aterian viineineen (ellei toisin mainita), Kulinaarisen Instituutin esiliinan
ja kurssidiplomin.

Aloitus: Klo 10.00, ellei toisin mainita
Kesto: n. 6 tuntia
Paikka: Uudenmaankatu 7 B 00120 Helsinki
Huom. 5.5.2017 kastikekokkauskurssi ja 15.09.2017 Suomi 100 vuotis juhlamenuukokkauskurssi järjestetään Ravintola Villa Hakkarissa Lempäälässä Kuokkalantie 5 37550 Lempäälä

Kouluttaja: Arto Rastas, Atte Kuuskoski tai Charlotta Stude

Napsauta tapahtuman nimeä saadaksesi lisätietoja tai ilmoittautuaksesi tapahtumaan

Tapahtuma Päivämäärä Aika Paikkoja vapaana
Kastikekokkauskurssi 09.02.2019 10:00-16:00 3
Kalakokkauskurssi 16.03.2019 10:00-16:00 10
Molekyylikokkauskurssi 23.03.2019 10:00-16:00 4
Makumatka Aasiaan kokkauskurssi 30.03.2019 10:00-16:00 6
Italia kokkauskurssi 06.04.2019 10:00-16:00 9
Ruuan - ja viinin harmonia kokkauskurssi 13.04.2019 10:00-16:00 15